Dressyr träning.

Ja idag var det dressyrträning på schemat. Är riktigt nöjd faktiskt även fast det bara blev skritt jobb eftersom att paddan är stenhård. Men det är väldigt nyttigt med det så man får passa på när det är så här underlag och man inte har något ridhus i närheten. Red för en tjej som heter Emma, det var första gången jag red för henne.  Började med lite lösgörande jobb med volter i varje hörn så man fick ställa igenom dom riktigt och känna efter. Silver vill gärna springa på i skitten så det va mycket jobb med han skulle vara lugn,lugn och vila på steget och låg form, vilket han fattade ganska fort och då gick det super.

Sedan blev det lite klurigare och då la vi in lite serpentinbågar och lite flytta för skänkeln. Sedan fick även vi ryttare jobba lite med att stå upp i fältsits i skritt och rida på en stor volt= jobbigt för benen. Vi red sammalagt 1timme. Så han kändes riktit lösgjort efteråt. Gjorde även mer övningar men orkar inte skriva ner allt.


Blev varken bilder eller film pga att det vart så himla mörkt red inte förens 18.30. Så det får bli en äldre bild från ARK.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0